This is how fun it is:

By Lina


Oh herre gud herre gud herre gud herre gud


THE BODY SHOP kommer ut med en serie CHOCOMANIA, alltås allt luktar cholkad!!!! Blev helt galen när jag hörde, och bara måste in till stan och lukta... Älskar allt godis-aktigt, lukta gott saker ;) Kram Maxine


Lördag

Innan jag gick och la mig i lördags så fixade jag ihop en liten choklad+frukt efterrätt. Det var super gott fast jag var för trött för att blogga då. I söndags åkte jag in till stan med Maxine och shoppade, så himla kul vi hade det! Vi käkade på taco bar sedan gick vi hem till mej, drack te och bara pratade.
Puss på er!
//Lina<3


On my way to släktträff

Har varit med käraste Maxine på myrorna tills nu, det var kuligt! :)
Har köpt lite grejor bl.a. ett par skor som kommer bli jätte söta i sommar
//Lina

Haha, störd text!


-


Posted by Lina

(le bild är inte tagen idag)


Hello

Är på väg hem från min ledarutbildning, bara två och en halv vecka kvar sen är jag klar, vilket betyder att jag får vara ledare! (För er som inte vet är det konfaledare och andra grupper inom kyrkan.) Jag hoppas att alla torsdagar jag har spenderat på utbildningen kommer vara värda besväret. XOXO //Lina<3


A picture of me

Hahaha, hej jag har tagit en "modell bild"



Egentligen tycker jag att den här typen av bilder ser en aning ointelligenta ut, men man måste ju bjuda på sig själv, eller hur? Puss så länge!
//Lina<3


Hey wazzup?

Var hos frisören och blekte slingor i fredags, det blev skit snyggt! I lördags var jag på öppethus på både kulturama och STEG, sen åkte jag med familjen till min brorsa som fyllde år. (Tog med citronmuffins som jag hade gjort, gudomligt gott!) Igår gick jag en promenad, tog bilder på min nya klänning från Indien och pluggade. Nu vet ni allt om min helg, och nu sitter jag på bussen på väg till min sånglektion.
Puss<3
//Lina


Duo Bodybutter

Fick en Duo Body Butter i julklapp och tänkte ge en recension... ;)
Den jag fick har lukten Areas Seches och kommer från The Body Shop. Jag tycker den luktar jätte gott och har en riktigt smart förpackning för att man får liksom två typer av body butter, en lite krämigare och en fastare, beroende på hur torr man är ;) kostar 149 :- har jag för mig... Får 4/5! Tycker inte den höll så länge i lukten men var riktigt bra och fruktgivande :P
Kanske något att testa?
Ta hand om er <3
Maxine


Bowling

Ska snart bowla med en kompis (hihi), ska bli kul att se om jag gör några strikes? :D eftersom det är fredag oxå tänkte jag åka hem senare och slappa framför tv:n med en bra film, popcorn och tagga inför helgen!
Har ni några planer?
Kram! Maxine


Kissie.se

Fick för mig att kolla på kissies blogg nyss, så läste lite skit som hon skrev... Udda tjej asså, men lite underhållande faktiskt ;) ska till Kungsholmens öppna-hus för att se om jag kanske ska gå där lite senare i år... Shit xD och mitt gumnasielösenord har kommit oxå, så det är dax att börja välja!
Kramar! //Maxine


Jag kan faktiskt vara positiv!

Är på väg till skolan och kollade igenom bloggen, kul att alla mina senaste inlägg är depp-inlägg... Nej men då tänkte jag att jag kunde skriva något kul för en gångs skull. Tex: igår blev jag jätte glad när Maxine och Carolina ringde och kollade hur jag mådde, sa att de saknade mig och ville att jag skulle bli frisk. Det kallar jag riktiga kompisar! Så tack tjejer för att ni är fantastiska!
//Lina <3


I don’t know but - I think I maybe - Fallin’ for you - Dropping so quickly

Har inte så mycket att säga, men den här videon är bara för söt.
//Lina♥

complains

Var hemma från skolan idag, mådde verkligen inte bra imorse men mår i alla fall lite bättre nu. Tänker gå till skolan imorn trots att jag inte mår 100% fit for fight, men men, jag ligger efter i alla ämnen och får inte så mycket gjort hemma så jag måste verkligen. Jag hatar att vara förkyld, jag hatar att det är så mycket i skolan och jag hatar stressen inför det jävla gymnasievalet. Urg, det är så mycket som bekymmrar mig just nu och jag orkar verkligen inte! Jag vill inte ha all jävla ångest, jag vill bara njuta av varje sekund och veta att allt kommer ordna sig. Eller, egentligen vet jag ju det (ingen garanti(sluta med negativa tankar!) men jag vill kunna tro på det också, liksom slappna av lite.
Insåg just hur tråkigt det måste vara att läsa det här, och hur skönt det är att ha en blogg där jag kan skriva ner sånt här. Mina tankar (till allmän beskådning), känns mer riktiga om de finns nån annan stans än i mitt huvud, för lets face it, där är allt bara huller om buller och jag blir mest förvirrad.
Okej, wow, tröttheten slog mig just i skrivande stund. Förkylningen is killing me. Jag måste verkligen sluta sitta och skriva en seriös men samtidigt ironisk text som antagligen bara får mig att dra på smilbanden. (Trots att min intention är att alla som läser (vilket kanske inte är så många) kommer börja asgarva åt min asrolighet.) Au revoir.
Hahaha, klockren bild. Sökte på "bilder" på google och tänkte att jag tar första bästa, eftersom att jag är för trött för att ens komma på en enda passande bild till detta inlägg, och mycket riktigt var den här bilden både första och bästa. Ibland har man tur, synd bara att inte allt var så enkelt.
//Lina♥

jävla skit, jag har blivit sjuk

Usch och fy, idag är den värsta dagen på länge. Jag gick till skolan trots att jag kände mig hängig men var tvungen att åka hem vid lunch eftersom att jag mådde pyton. Det blir bara värre! Jag har ont i huvudet och halsen, jag är snorig och trött och så är jag varm och kall på samma gång fast jag inte har feber. Jag börjar tro att det är fel på termometern.
Nu ska jag i alla fall göra en kopp te, värma en vetevärmare och, jag kan inte fatta att jag säger det, plugga. Det är tyvärr nödvändigt eftersom att jag missat en hel skolvecka och nu ligger efter i alla ämnen. Piss, crap och skit! Önska mig lycka till.
en låt som piggar upp :)
//Lina♥

I skolan

Har riktigt tråkigt just nu... En lektion kvar. Sen blir det hem och... PLUGGA! <3 <3 <3 Haha not!
Jag kom precis på att jag måste åka in till stan, undrar när jag ska hinna det...
Haha har just nu ett stort plåster på handen för att jag skar mig när vi spelade basket nyss, det var väl någon son hade vassa naglar antar jag. Det gör inte ont eller så men det blödde väldigt mycket.
Puss och Kram
// Carolina


Skola imorn igen

Ligger med datorn i sängen just nu. Försökte läsa på om Picasso (engelska-och bildprojekt) men det slutade med att jag somnade... Duktigt... Funderar på att gå och lägga mig nu, är så jäävla trött.  Vääärför är helgen så kort?
Aja nu orkar jag inte skriva längre, Puss och Kram
// Carolina


Random bild på mig från när vi åkte till Malta



En låt som jag lyssnat mycket på senaste dagarna. Den är faktiskt riktigt bra, även fast den är lite bögig i början ;)

Det kommer senare

Jag köpte en del kläder i Goa (såklart) och hade absolut tänkt lägga upp bilder på dem här i bloggen, bara inte nu på en gång. Det kommer, men först måste jag ta igen lite i skolan och så. Jag hade också tänkt dela upp det i två mindre inlägg så att det inte bara blir ett suuuper långt inlägg.
Avslutar detta inlägg med en fin låt, puss så långe.
//Lina♥

Längtar till imorn

Imorgon blir första dagen på typ 2veckor som jag får träffa mina älskade vänner! Eller jag ska träffa Maxine for sure, fast jag är 99% säker på att Carolina kan med (måste bara meddela henne först)
I alla fall, imorn blir en superhärlig chill-soft-mys-dag. M & C ska få sina julklappar av mig (försenade jag vet) men jag hoppas det blir bra. Och jag vet i alla fall att jag kommer dricka te i kopiösa mängder. Har klarat mig utan i en hel vecka (det var förjävligt te i Indien, gick inte att dricka) så nu måste jag ta igen allt som gått förlorat.


Efter 11h flygresa var det gudomligt skönt att få ta en varmdusch när jag kom hem. Jag har inte känt mig såhär fräsch på över en månad! Alltså indiska oceanen i all ära men allt salt gör inte gott för håret... Men nu så har jag återförenats med Loreal paris Elvital schampoo, underbart!



En sista grej innan dethär inlägget är slut. HUR COOLT ÄR INTE DET HÄR!? Jag skaffade mig en (eller faktiskt två) hennatatueringar i Goa. En som ni ser här på bilden och en på högra vristen föreställandes en sol. Jag måste bara påpeka att bilderna är spegelvända, fjärilen är alltså på min vänstra skuldra inte på den högra.



Puss
//Lina♥


We are all back in la suede

Har inte riktigt tagit tag i det här med bloggandet sen jag kom hem i onsdags kväll. Lina däremot vår kära bloggdrottning, hon förtjänar minsann en medalj för alla fina inlägg! Sen vill jag hälsa henne mycket välkommen tillbaka till Sverige, jag längtar verkligen efter att träffa henne och höra om allt nytt.

Nu måste verkligen le me gå och äta frukost, hungrar ihjäl snart. Fast först måste jag ju berätta att jag haft det riktigt, riktigt bra på Mauritius. Kan vara bästa semestern någonsig ;) Det bästa av allt var alla underbara människor jag träffade. Så ni förstår ju att det inte blev särskilt roligt att åka hem och kasta sig rakt in i skolan och vardagen. Men tack vare alla mina awesome kompisar så blev det inte så farligt trots allt ;)

6 snabba bilder bjuder jag på i alla fall.

Mauritius:







Paris:







Puss och Kram <3
// Carolina



Stockholm Arlanda Airport

Är äntligen hemma efter 11h flygtur. Till min besvikelse ser jag inga inlägg av Maxine eller Carolina, segt, men tur att jag är hemma igen så att allt är i sin ordning ;)
Puss!
//Lina <3


Bättre än såhär blir inte bilden


Vet inte vad jag gör nu, eller så

...men men, hoppas allt är bra med er, ni som fortfarande är i Sverige :P
bilden är från google, men det är stranden som vi bor närmast här nere i GOA

//Lina♥

Har troligtvis redan lyssnat sönder den här nu. Haha! Nej men lyssna, den är verkligen bra <3

//Lina♥

Stress

Japp så äre... En grej jag satt och tänkte på för en stund sedan var att mitt behov av att blogga har ökat ganska rejält dem senaste dagarna. Antagligen beror det på att jag ska åka iväg, vet att jag inte kommer kunna blogga så mycket under tiden, och har något slags dåligt samvete i förväg. Men det märker vi. Puss!
//Lina <3

Btw, vet ni vad det enda jag kommer sakna från mitt rum är? Min kristallkrona! Jag tvivlar starkt på att dom har några sånna på hotellet, fast man vet ju aldrig.
Men visst e den fin?


KAN DEE

Jag fick ett infall och kände att jag var tvungen att berätta hur otroligt ducktig den här tjejen är! Älskar hennes teckningar/målningar/kläder <3 Just nu suktar jag efter:
Puss! MÅSTE VERKLIGEN STÄDA NU!
//Lina♥

Tagga, tagga, tagga!!!

Jag sa att jag inte skulle skriva idag, men det gör jag i alla fall. Kanske skulle jag börja skriva så istället för att skriva att jag ska skriva. Haha, rörigt, för om jag lovar att jag ska skriva "imorgon" blir det oftast inte så.
I alla fall så kommer jag inte kunna uppdatera bloggen i Indien, så jag hoppas verkligen att Maxine och Carolina blogga extra mycket då. (Inte för att mina förväntningar är skyhöga >:D haha) Men några tidsinställda kommer jag hinna göra innan vi åker. Puss!
//Lina <3

P.S

1. Jag kommer inte sakna 'värmen' i Sverige. Hallå, 1 enda liten grad, i Indien är det ungefär 32 grader.

2. Vi är mitt uppe i packningsstressen, då ser det ut såhär hemma hos oss

3. Titta på våran kick-as resväska. Leopardmönstrad! Plus att den är typ gigantisk. Mycket bra helt enkelt.

D.S


At kusinens place

Haha, kusinen fyller 2år idag så vi är här på middag. Fattar inte varför bilderna kommer flera gånger när jag bloggar från mobben, men det får vara så tills vidare, jag kan ju i alla fall blogga nu :)
Anyways imorn kanske det inte blir så mycket bloggande eftersom att jag måste packa och fixa en massa. SISTA DAGEN INNAN VI ÅKER!!!
well well, puss på er!
//Lina <3


Make up

Nu innan vi åker skulle jag vara smart och gå igenom lite av mitt smink, för att jag inte skulle släpa med mej allt ner. Så jag lade ut det på mitt skrivbord och insåg att jag har ganska mycket, fast det ibland känns som om jag måste åka och köpa med för att jag "inte har nåt smink". I alla fall så tog jag ett kort på kaoset, och vill bara påpeka att det finns mer (!?) bara det att det är det här som jag använder mest. Puss!
//Lina <3


Egypten!

Nu ska jag åka till Egypten! Jag är såååå taggad på att bara sola... och bada... och bara ligga och dega i solen och värmen :D Sen ka vi också klättra upp för Sinai berget och se soluppgången, det ska bli jätte kul det också! ;)

//Maxine

Fail

Sitter på tunnelbanan nu. Har ätit asiatisk buffé med mammsen och pappsen och sedan gick vi och växlade kr till dollar, som i Indien ska växlas till rupier.
I alla fall så har jag letat jätte länge efter ett par färgglada mjukisbyxor men DET FINNS FAN INGA!!! Jag har hittat röda, fast dom var inte fina, annars finns bara svarta och gråa uuugh!!

Såg nyss det fina inlägget av Maxine, tack sötis, saknar dej med! <3 Och apropå inlägg såg jag att det blev dubbelt med bilder i mitt senaste. Men men, vet ej varför. Nu är jag snart hemma och då ska jag dricka mitt (för stunden) favorit te - cactus!!!!!!
Puss
//Lina <3

(bild från "arkivet", borde kanske platta håret imorn...)


Saknar <3

Saknar verkligen mina små gulliga tjejer (hehe okej nu ska inte jag snacka om små... mene aja :D )
Bara EN VECKA KVAR tills jag får se den söta blondinen till hööööööger.... :D wiho!! Men jag får vänta nästan två veckor tills den där snygga tjejen till vänster visar sitt bruna face i skolan igen ;)
Puss på er gullungar! <3


//Maxine

I need dollar, dollar, dollar is what I need...

Shit jag badar i pengar! Jag skriver inte det här för att skryta, det är bara det att oftast är jag pank. Att ha pengar känns ganska otroligt nu, haha. Men det ska med till Indien för att jag ska SHOPPA GALET MYCKET!!!!!! Nu ska jag in till stan för att växla det sista och sätta in på kortet. Puss!
//Lina <3


Saknar att vara bronzig

Jag vill vara riktigt bronzig, liksom gnistrande!!! Jag saknar brännan och jag saknar solen och mest saknar jag värmen. Men som tur är ska jag till Goa om bara drygt tre dagar. Otroligt! Hoppas jag hinner bli brun och fräsch under tiden vi är där. Puss!
//Lina <3


Nytt album... nee


David Guettas album "Nothin but the Beat" är inte direkt nytt, men jag har just börjat lyssna på den och finner den... hihi rätt så bra ;)
MIna favoritlåtar från albumet (som mest är "beats" och lite techno liksom...) är:
-Turn me on feat. Nicki Minaj
-The Alfabeat
-Nothing really matters
-Crank it up
och så finns det ju flera... ;) Det är riktigt bra låtar att dansa och jogga till tycker jag :D
//Maxine

Har inte bloggat på ett tag men...

Gott nytt år!!! Puss!
//Lina<3


RSS 2.0