Om några timmar

Tidigt imorgon bitti ska jag med min familj mot Arlanda flygplats för att åka till Mauritius! Har längtat hur länge som helst. Vi kommer att mellanlanda i Paris så större delen av morgondagen kommer jag tillbringa där eftersom vi kommer åka in till staden. Nyår kommer jag förmodligen att fira på planet, vi får se hur det blir!

Just nu måste jag verkligen packa. Typiskt mig att alltid vara ute i sista stund haha! Men det finns faktiskt också fördelar med att vara en sån tidsoptimist som jag är, glöm inte det! Hoppas det går snabbt att föra över bilderna från kameran till datorn, kameran tog nämligen slut på batterier mitt under överförningen. Så det var lite fail...





Nu måste jag verkligen packa sååå
Au revoir élsklingar! Kommer sakna er allihop! Dock vissa mer än andra hehehe...
Puuuuusssss ♥♥♥


Ligger och degar

Det finns så mycket jag skulle kunna göra men jag orkar bara inte. Funderar på att göra mig i ordning, krypa ner i sängen och sätta på en film.
Nu ska det också bli kul och se om detta inlägg publiceras, eftersom att appen inte fungerat på flera månader, men konstigt nog gjorde det tidigare idag. Idag köpte jag i alla fall en grå kavaj på H&M för 150kr som tidigare kostat 300kr, vilket jag tyckte var ett toppen pris. Bilder på den kommer imorn. Puss!
//Lina <3

Såhär snygg är jag nu...


Lunch med tjejerna

Nu har vi shoppat i några timmar och ska äta lunch. Eller ja, Maxine har shoppat men jag och Carolina hittar typ inget :( men men, vi får ta en runda till sen när vi är mätta och belåtna. Puss!
//Lina <3

Slänger in en bild på Carolinas mat... Som inte finns än...


Waynes

Att fika på waynes är typ det bästa jag vet! :D har lyckan i att vara i stan nu på morgonen, så kunde lugnt dricka min pepparkaks-latte medan jag väntade på Lina ;) ska shoppa igen idag med henne :) <3
/Maxine


Toffsaaar

Ska till stan med kära Lina och Maxine snart, ska bli riktigt kul eftersom jag inte träffat dem tidigare på jullovet. Fast det var ioförsig mindre än en vecka sen vi träffades! Känns inte så!
Puss och kram
//Carolina


Turkosa naglar...





Fin färg men den blir nog ännu finare när man blir lite brunare ;)



Och en liten bild på mitt hår oxo, plattningen blev en aning förstörd i regnet... Men vad gör det när man har världens vackraste lockar?

Nu ska jag in till stan och äta juldagsmiddag, så trevligt så trevlig.

Puss och Kram élsklingar, ha det bést och drick mycket lésk!

God jul

Hej på er! Jag kommer inte kunna blogga i helgen så jag önskar er god jul nu! Puss!
//Lina♥

Kan det bli mer välstädat?







Mitt rum är så underbart och mysigt, precis som jag haha ;) Imorgon är det julafton. Allt har gått så fort så jag har inte riktig insett det än. Haha så är det ju alltid. Födelsedagar, julafton och avslutningar. Samma visa varje gång! Nu ska jag nog gå till köket och dricka te, sen kommer mon ami och fortsätter gårdagens beskådning av Solsidan med mig.

Pusspuss, Ha en härlig och mysig dag nu!

Ett sista grattis!








Happy B-Day 2 ME!!! <3

Yes så ere! Nu ska jag städa och städa och städa :O sedan kommer det lite gäster. Bilderna tog jag igår.
Jag fick doftljus av Carolina igår, dom är jätte gulliga och (såklart) så luktar dom gott! <3
Av Maxine fick jag världens roligaste julkapp - halvfärdiga coockies! Haha, man ska bara tillsätta smör, ägg (och nåt mer som jag har glömt) sedan har man färdiga kakor. (ja man måste ju grädda dom också)
Puss på er!
//Lina (aka. födelsedagsbarnet)

SÅÅ RANDOM! men det är liksom budskapet jag vill få fram ;)

JULLOV

Finally! Efter skolan gick jag, Carolina och Maxine hem till M och firade lite mini-jul. Sedan åkte jag och M in till stan (C skulle till tandis (alltså tandläkaren) det var super mycsigt. Nu kommer jag nog tyvärr inte träffa dem innan julafton... Och imorgon så fyller jag år!!!


Jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer att få... det ska bli spännande! :D



Nu vet ni lite saker som hände mig idag... Puss <3

//Lina♥

Julkänslor!

Äntligen är det lite snö som ligger kvar! Jag vill bara ha ett fint snötecke på hela lidingö och bara en eller två minusgrader. Det måste ju bara vara snö på julafton och sedan ska det hålla i sig i typ en månad. Men då vill jag inte veta av något slask utan det ska bli vår på dirren! Ja, jag kan ju alltid få drömma...
Men fint vi har det hemma i alla fall!
Bilden på mandarinerna kom upp och ner men jag är för lat för att ändra XD Och juste, glöm inte, om 3dagar fyller jag år!!! Puss puss!
//Lina♥

ATM

Just nu har vi håltimme. Maxine och Lina jobbar så flitigt med SO:n här i datarummet. Jag själv chattar, lyssnar på spotify, är inne på Facebook och bloggar eftersom jag lämnade in mitt arbete tidigare idag. Jag började plugga SO kl 9 igår kväll för att jag har haft dansshow i Nacka hela helgen. Om jag inte hade skrivit så mycket på lektionerna hade det aldrig funkat haha...

Iallafall så gick dansshowen bra! Lite stressigt för min del mellan numrerna bara. Jag har verkligen haft fullt upp, det har minsann inte funnits tid över att vila. Stressigt men helt klart värt. Roligaste helgen på länge!

Nu ska jag fortsätta att chilla och mata på med min dagliga dos musik.

Puss och Kram <3
//CAROLINA


Chillar i skolan


Nu har jag äntligen sett den!

♥♥Wihoo, idag såg jag Breaking Dawn. Som jag har väntat! Den var så sjukt bra! Herre jävlar vad Taylor "Jacob" Lautner är snygg!!! <3
L-O-V-E!!! L-O-V-E!!! 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
//Lina

Äntligen

Det är fredag och jag kan knappt fatta att det är sant! Om bara 5 dagar slutar vi i skolan och om 6 dagar fyller jag år! YAY! Egentligen är det bara en enda riktig skoldag, sen är det en pysseldag och på avslutningsdagen gör vi inte så mycket... typ sjunger lite julsånger. Sedan fyller som sagt jag år!!! (tjatar lite så att ingen glömmer bort) Alltså, den 22:a december allihopa! Big day for me!
Jag hittade en bild på mig från min konfirmationsdag, hade kunnat ta en ny men jag orkar inte, hehe. (Plus att mitt smink är utsmetat under mitt vänstra öga, hehe) HEHEHEHEHE :P
Puss från Lina-Fina ♥

Epic Faiil

GÅ TILL DEN HÄR BLOGGEN NU!  ↓   (om du inte redan kollat in den) En av de få bloggar jag faktiskt läser.
Jag tycker hon är en riktigt bra bloggerska och ni måste hålla med att hon har as coolt hår. Synd bara att hon ska sluta färga det lila nu :/ Jaja, kolla in den i alla fall.

//Lina♥

Right now

Jag lyssnar på den här låten. Jag tycker den är jätte fin, och hon sjunger grymt bra. Så e det bara. Jag har lite panik för en franskaredovisning (pjäs) imorn, men det kommer nog gå helt okej i alla fall.
//Lina♥

Perfect boy?






















godnatt på er

God natt bloggen
//Lina♥

No more tests

Idag hade vi årets sista prov! så jäkla skönt! Vi fick också sluta två timmar tidigare än vanligt, så när jag kom hem har jag bara softat. Inte pluggat någonting, det är nästan för bra för att vara sant. Snart ska jag iväg på sång, sen ikväll har jag absolut ingenting inplanerat.
//Lina♥

FILMKVÄLL!!!

Yes it's true! Haha, idag ska jag tok-mysa vid tv:n med mina söta underbara småsystrar. Först ska vi äta hamburgare sen blir det plenty med godis. Och ja, hehe, för er som inte vet det är jag en riktig liten godisgris.


Jag letade runt efter coola bilder på google och fastnade för en massa på snygga ögon sminknigar. Så himla häftiga och så överdrivet. Skulle nog inte ens ha vissa av dem på fest, men ändå är det så kul att se på. Jag bjuder på några av de bästa (enligt mig)
Jo okej, den sissta skulle jag lätt kunna ha. Lätt!
//Lina ♥

What I want for christmas

När jag var på gina idag blev jag in loveee i den här mjukisdressen! Tänk att ha de båda på sig en mysig jullovsdag och se på film med en kompis eller något, me like ;) Man känner sig ju en aning fräshare och snyggare i de här lyxiga varianterna med sidenband, än om man bara drar på sig ett par gamla joggingbyxor.







För 699:- får man alla de här Clean parfymerna, i vanliga fall kostar de 499:- för en LITEN, och 699:- för en stor.
Jag tänkte ändå köpa Clean warm cotton för 499:- så jag får ju tre andra parfymer för 200:- Mycket bra deal!

Tröjan kostar 249:- och byxorna 199:-
Båda finns som sagt på gina tricot.
Parfymerbjudandet är ifrån Åhléns.



Puss och vaarm gosig kram! ♥


Jag vet, jag vet...

... it's been faaaaar tooooo loooong! Man kan ju tro att de sista veckorna innan lov ska vara lugnare än vanligt, men icke. Istället har lärarna pressat in så många prov de bara orkar, känns det som. Sista provet är som tur är på måndag, men det är då inget litet prov. Vi har ett betygsavgörande prov i fysik, men på något underligt sätt innefattar provet även kemi och biologi. KUL! Nej men seriöst så har jag lite panik över provet, för det är så mycket vi ska kunna, och jag är bara orolig att jag inte ska hinna lära mig allt. Men men.... Nu vet ni vad jag kommer ha för mig i helgen (plugga) så jag kommer nog inte tok-uppdatera då heller. See u soon i alla fall. Puss! (hur rolig som helst!)
//Lina♥

Hej bloggen

Jag har haft fullt upp hela helgen så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn en enda gång. Det är ganska sjukt. Men nu är jag i alla fall i skolan och väntar på att idrotten ska börja. Blogg.se appen funkar inte så detta inlägg blir mega tråkigt utan bild. Efter skolan ska jag ta spruta, jag har panik eftersom att jag är spruträdd, men det är så värt eftersom att jag ska till INDIEN i januari!!! Puss på er //Lina <3

Saknar... eller?








Breaking dawn

Igår såg jag äntligen på Breaking dawn! Det tog ju sin tid innan det blev av, men jag hade ju lovat Madde att jag skulle gå med henne. Alla filmerna i twiligt-serien skiljer sig väldigt mycket från varann så den här var inte särskilt lik första filmen. Men den var faktiskt riktigt bra! Det värsta var ju hur otroligt frustrerad man blev när den slutade... Attans nu måste man vänta i flera månader på den andra delen!


Och här har vi såklart de snyggaste snyggingarna:

Men VEM av dem är bäst och snyggast? ;)
Kommentera om du är team edward eller team jacob!

PUSS OCH KRAM

New :D

//Carolina <3


RSS 2.0